klinik alfatehklinik near me

Med2u Central Sdn Bhd (Klinik AlFateh)

Med2u Central ditubuhkan pada tahun 2020 oleh sekumpulan doktor- doktor berpengalaman tanah air dengan tujuan menjadi peneraju pusat perubatan & pergigian dan rujukan utama rakyat Malaysia. Sejak penubuhan pertama Klinik Al Fateh Jitra pada 2020, Med2u Central terus berada di barisan hadapan dalam industri penjagaan kesihatan.

Nilai- nilai teras Med2u Central ialah Kelestarian, Kecemerlangan dan Profesionalisma dalam memacu rangkaian bersepadu Med2u Central lebih daripada 5 klinik swasta yang terletak di seluruh negara. Jaringan dan perluasan wilayah rancak dilakukan sekarang dan di masa akan datang.

Med2u Central mempunyai kelebihan daya saing kerana kemampuan jangkaun dan jaringan kerjasama strategik di dalam industri penjagaan kesihatan swasta yang sangat kompetitif. Klinik-klinik swastanya terletak di lokasi strategik pertumbuhan ekonomi dan mudah diakses serta pelbagai perkhidmatan berpakar dan doktor-doktor berpengalaman ditawarkan.
Med2u Central mempunyai model perniagaan yang berdaya tahan berdasarkan pengalaman kami lebih 10 tahun dalam penjagaan kesihatan.

Nilai ekosistem pernigaan kami tertumpu kepada pengurusan rangkaian klinik swasta yang mempunyai kepakaran dan perkhidmatan berkualiti serta disokong alatan perubatan canggih dan moden, pelaburan startegik yang mampan dalam portfolio yang pelbagai. Kami merangka startegi jangka masa panjang dalam memberi nilai yang berterusan untuk semua pemegang kepentingan kami.

Med2u Central juga Berjaya menerapkan kemajuan teknologi terkini di dalam ekosistem pernigaannya. Kami menggunakan sistem elektronik Cloud yang berjaya meningkatkan keupayaan kami dalam memberikan rawatan berkualiti dan dipercayai. Kami berjaya memberikan perkhidmatan cemerlang dan lancar kepada semua pelanggan kami. Kami berjaya meningkatkan kecekapan pengurusan klinik dan penambahbahbaikan dapat dilakukan dengan sistematik dan komprehensif.

Kami juga sedang meneroka Artifificial Inteligence dalam kesihatan bersama penyelidik-penyelidik tempatan. Ini antara usaha kami dalam menghasilkan sistem kesihatan bersepadu dan pintar di masa akan datang.
Med2u Central sentiasa dekat dengan masyarakat. Kami sentiasa mendekati golongan yang kurang bernasib baik dan kurang upata melali pelbagai saluran bantuan kemasyarakatan. Kami dalam usaha untuk mewujudkan Klinik Wakaf Bersama NGO tempatan.

Kami mengambil pekerja yang mahir dan berwibawa

Kami komited memberikan penjagaan kesihatan dipercayai dan menjadi pilihan semua.

29600+

Kes selesai

25

Staf berkemahiran

Kenapa memilih kami?

Visi

PENJAGAAN KESIHATAN BERKUALITI

• Kami komited memberikan penjagaan kesihatan dipercayai dan menjadi pilihan semua.
• Kami komited menyediakan teknologi dan peralatan perubatan moden dan canggih, doktor pakar dan berpengalaman, kakitangan terlatih dalam memberikan diagnosis dan rawatan terbaik.

Misi

Kami memikul Amanah dan tanggungjawab ini dengan memastikan perkhidmatan diberikan berkualiti.

• Kami memikul Amanah dan tanggungjawab ini dengan memastikan perkhidmatan diberikan berkualiti.
• Kami komited memastikan kepuasa pelanggan diberi keutamaan dan penjagaan oleh doktor-doktor berpengalaman.
• Menyediakan jaringan kerjasama dengan pelbagai pertubuhan dalam komuniti dan kemasyarakatan.

Doktor Berpengalaman

Dr Fathin Akmal

MD (Poland)

DR ATHIRAH BINTI MOHD SHA

BACHELOR OF MEDICINE, BACHELOR OF SURGERY AND BACHELOR OF OBSTETRICS (MB BCh BAO)

Dr Akmal Nizam

MBBS (Newcastle)

DR A’tirah Binti Ismail

Management & Science University, Shah Alam Housemanship: Penang General Hospital Medical officer: Jabatan Kecemasan & Trauma Penang General Hospital Kemahiran: Rawatan Am, Pembedahan Kecil, Penjagaan Luka, Antenatal scan

Dr Liyana Arsani

MBBS (IIUM)

Dr Emielia Mustafa

MBBS (IIUM)

sertai keluarga alfateh di facebook

Terus berhubung dan mendapat maklumat terkini

alamat HQ

D1, Tingkat Atas, Jalan Andalas 9, Taman Hidayah Hutan Kampung, 05350 Alor Setar, Kedah

Hubungi kami

04-7307134

Email kami

[email protected]